Win een duo-ticket voor Dizzy Mandjeku & Alé Kumá: De Palenque à Matongé @ De Roma

Deze wedstrijd is afgelopen. Hou onze frontpagina in de gaten want wie weet delen we binnenkort opnieuw concerttickets of cd's uit.

De Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse muziek reizen al eeuwen tussen beide continenten en beïnvloeden elkaar, denk maar aan de rumba uit Cuba en de champeta uit Colombia. Met de band Alé Kumá verkent de Colombiaanse muzikant, componist en dichter Leonardo Gómez die oeroude verbindingen en daarvoor nodigt hij verschillende Afrikaanse artiesten uit. Bij een eerste bezoek aan Brussel in 2010 werd Gómez meteen geraakt door de levendig Congolese muziekscène in de wijk Matongé. Hij ontmoette er verschillende Congolese muzikanten en zo ontstond bijna vanzelf de samenwerking met gitaarlegende Dizzy Mandekju, gekend voor zijn heerlijke rumba en soukous. Eind 2017 is het eerste album De Palenqe à Matongé een feit, gevolgd door een Europese tournee. Op het podium brengen Congolese en Colombiaanse - jonge en oude, ervaren en enthousiaste - muzikanten een herinterpretatie van hun eigen muziekstijlen. Een unieke internationale samenwerking die zorgt voor een nieuw swingend geluid in de Afro-Colombiaanse muziekscène. Op 1 februari staat Dizzy Mandjeku met Alé Kumá in De Roma en naar goede gewoonte mogen wij jullie weer blij maken met 2 duo-tickets!

Mail snel naam en voor­naam naar wedstrijd@tropicalidad.be met de vermelding Dizzy Mandjeku & Alé Kumá en ze kunnen van u zijn. Succes!

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?