Win een duo-ticket voor Juan De Marcos Afro-Cuban All Stars @ De Roma

Deze wedstrijd is afgelopen. Hou onze frontpagina in de gaten want wie weet delen we binnenkort opnieuw concerttickets of cd's uit.

Toen de Afro-Cuban All Stars in 1997 hun eerste album A Toda Cuba Le Gusta opnamen, was er in Cuba iets bijzonders aan de hand. In dezelfde periode, in twee weken tijd, speelde grotendeels dezelfde groep muzikanten nog twee andere legendarische albums in: Buena Vista Social Club en Introducing... Rubén González. De artiesten die toen al levende legendes waren in hun thuisland, kregen nu ook wereldwijde faam. En hun invloed geldt meer dan twintig jaar later nog steeds. Anno 2019 lijkt het erop dat de Afro-Cuban All Stars een tweede adem krijgen. Naar aanleiding van de heruitgave van A Toda Cuba Le Gusta op vinyl, reizen ze opnieuw vol enthousiasme de wereld rond en op 17 oktober staan ze op het podium van De Roma! Naar goede gewoonte mogen wij jullie weer blij maken met 2 duo-tickets!

Mail snel naam en voor­naam naar wedstrijd@tropicalidad.be met de vermelding Afro-Cuban All Stars en ze kunnen van u zijn. Succes!
 

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?