Win een duo-ticket voor Eliades Ochoa @ De Roma

Deze wedstrijd is afgelopen. Hou onze frontpagina in de gaten want wie weet delen we binnenkort opnieuw concerttickets of cd's uit.

Eliades Ochoa is de laatste nog levende mannelijke zanger van de Buena Vista Social Club. Maar Ochoa timmert al heel zijn leven aan de weg. Hij leert gitaar spelen op zijn zesde en verdient sindsdien als muzikant zijn brood in de café’s van Santiago de Cuba. In 1978 vervoegt hij de legendarische groep Cuarteto Patria, die al sinds de jaren 40 de tradities van de Cubaanse folkmuziek levendig houdt. Sinds 1982 is hij de groepsleider en tot in de jaren 2000 blijft hij met het kwartet touren en albums opnemen. Nadien breidt hij het kwartet met een nieuwe generatie muzikanten uit tot Grupo Patria, waardoor het Cubaanse muzikale erfgoed steeds opnieuw een nieuwe invulling krijgt. Op 19 februari komt Ochoa voor een uniek concert naar de Antwerpse Roma en naar goede gewoonte mogen wij jullie weer blij maken met 2 duo-tickets!

Mail snel naam en voor­naam naar wedstrijd@tropicalidad.be met de vermelding Eliades Ochoa en ze kunnen van u zijn. Succes!

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?