United Flavour - Unity

United FlavourUnited FlavourSalsamuffin uit Praag. Ons was dit zeskoppige Tsjechische collectief tot voor kort volledig onbekend, maar in eigen land heeft United Flavour blijkbaar al een hele reputatie opgebouwd. Die reputatie moet grotendeels te danken zijn aan het fantastische, wat aan Nelly Furtado doen denkende, stemgeluid van de Spaanse Carmen Morejon. Morejon zingt afwisselend in het Spaans, Frans en Engels en wordt vocaal bijgestaan door Gogo Jean Michel Francis ofte Djei, een naar Praag uitgeweken Ivoriaan. Wie dit schijfje zonder voorkennis te horen krijgt zal dan ook nooit aan een land uit het voormalig Oostblok denken, maar eerder aan bands als Sergent Garcia of Macaco uit de mediterrane regio tussen Toulouse en Barcelona. Deze zomer graag op een festivalpodium in mijn buurt alstublieft (voor wie niet op de zomer wil wachten is er alvast de DVD Live At Lucerna Music Bar met daarop een stomend concert als voorprogramma van Gentleman uit 2006)!

www.unitedflavour.com | www.jahmusic.net

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
check het uit Boedapest,Hongarije afkomstige Pannonia Allstars Ska Orchestra met een cd uit op Megalith records, het label van oa The Toasters .
Ska dus ,zal je zeggen maar live wordt dit zeer aanstekelijk uitgebreid met reggae,rocksteady,dancehall en zelfs een snuifje balkan . Proeven die handel !
shakin' weld (website) | 1 april 2008
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
op http://www.myspace.com/paso zijn er inderdaad zeer smakelijke voorproefjes van the pannonia allstars ska orchestra te vinden.
pieter | 2 april 2008
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?