Tráfico in Brussel

Brazil rules these days. Onze buurlanden zijn al langer verkocht, Pieter is bezig met wat underground promotie in midden Amerika, en eindelijk is ook de Think of One bende erin geslaagd om hun Braziliaanse karavaan in gang te duwen. Hun eerste wapenfeit vond plaats eergisteren in de AB in Brussel. Zelf waren we er nog niet bij (we wachten rustig tot ze wat dichter in de buurt komen), maar de rappe mensen van radio 1 uiteraard wel (die worden er dan ook voor betaald natuurlijk :-)) met hun bandopnemertje. Het resultaat is vanavond in Club Tropical te horen, en daarna, zoals steeds, nog een week op hun website.

Net als vorige keer mogen we ook nu weer de kranige Dona Cila do Coco verwelkomen. Het 66 jarige evenbeeld van de Buena Vista's maakt je met ongebreideld enthousiasme (en met oranje jurk en reuzenbloemen in het haar) wegwijs in de coco en de maracatu. In vergelijking tot hun vorige album een stevigere scheut punkrock, maar uiteraard blijft het hoofdingredient een pittige mix van samba, funk en eigenzinnige teksten. Vanavond in Antwerpen, maar deze zomer wellicht op ontelbare festivalweides. En voor wie het niet zo begrepen heeft op oranje jurken: een kostuum, da is altij goe...

reacties


Tráfico in Gent
Vóór we de zomerfestivals in duiken nog een lenteconcert van Think of One – Tráfico in de Gentse Vooruit: 28 april, 21:00, Balzaal.
Caroline Van Peteghem (website) | 26 april 2006
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?