Ritmo Latino Podcast

Saipan, MicronesiŽPodcasten is hot. Tropische muziekjes ook. Aan de combinatie kun je dus makkelijk je vingers verbranden. Huh? Podwatte? Podcasting is een bijzonder hip woord om een geluidsbestand op je computer te downloaden, anderen omschrijven het als «on-demand internet radio».

Zo zorgt Ritmo Latino elke week vanop het eilandje Saipan (MicronesiŽ) voor een uurtje latino klanken op je computer of mp3 speler: «Salsa, bachata, cumbia, samba, electronica, alternative y disco-funk. Es diferente. Es bonito. Es muy chido. Es Ritmo Latino!» (al zeggen ze het zelf). In de aflevering van deze week zit trouwens de laatste Shakira hit in wording: «La Tortura». Jawel, de reggaeton gekte heeft ook de heupen van Shakira in beweging gezet. U hoort ons niet klagen :-). Hoe krijg je dat podcast gedoe nu aan de praat? Sinds iTunes (Mac/Windows) met podcasts overweg kan is het een makkie geworden. Download & installeer eerst iTunes. Als dat achter de rug is, klik je gewoon hier en je krijgt elke week automatisch een streep Ritmo Latino op je computer. Mocht dit niet lukken, klik dan op «Subscribe to podcast...» in het menu «Advanced» van iTunes en knip en plak het volgende onder «URL»: http://ritmolatino.libsyn.com/rss

In kleine lettertjes: of ze in Saipain nu alle nodige licensies betaald hebben voor hun podcast en volledig legaal in orde zijn, daar hebben we geen weet van. Kortom, 't is op eigen risico.

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?