Bounty Radio #39 Kokopelli Festival Live Recordings & Interviews

Radio Mukambo Het Kokopelli World Festival in Gullegem vierde dit jaar zijn 11e editie. Kokopelli programmeerde traditiegetrouw enkele sterke headliners waaronder Mellow Mood (Reggae uit Italië), Vaudou Game (Afro-Funk uit Togo/FR), Orkesta Mendoza (Power mambo uit Mexico/VS) en Kumpania Algazarra (Balkan Brass uit Portugal) met daarnaast enkele pittige ontdekkingen zoals Saadji (Tribal beats uit FR) en Fedayi Pacha (Oriental dub uit FR). Bounty Radio trok er met plezier op uit om verslaggeving vanop het festival te verzorgen.

De formule van Kokopelli werd dit jaar licht aangepast: Op vrijdag startte het festival met een pre-party en op zondag opende het festival al in de voormiddag. Met succes, onder een stralende zon mocht het het festival een record aantal bezoekers tellen op zondag. Bounty Radio trok erop uit om met een team van 10 vrijwilligers 2 dagen opnames te maken op het festival. In de mobiele radiostudio werden artiesten ontvangen en geďnterviewd terwijl er ook live-opnames gemaakt werden van de optredens. Zo sprak Orkesta Mendoza over een nieuw muzikaal idee, Vaudou Game vertelde over zijn grote drive en Fedayi Pacha legde het verschil uit tussen een Oud, Saz en een Tar. Het geheel werd samengebald in een 2u durende festivalspecial, episode 39 van de show, die hieronder kan herbeluisteren.PLAYLIST
interview Daniel Dzidzonu & Live recordings: 0:00
interview Orkesta Mendoza & Live recordings: 15:50
interview Vaudou Game & Live recordings: 39:00
interview Pura Vida & Live recordings: 56:00
interview Mellow Mood & Live recordings: 1:04:00
interview Kumpania Algazarra & Live recordings: 1:20:00
interview Negra Santa & Live recordings: 1:32:00
interview Fedayi Pacha & Live recordings: 1:38:00
interview Saadji & Live recordings: 1:52:00

Bounty Radio is twee maal per maand te beluisteren op donderdagavond via Quindo (BE) en Neringa FM (LT). Streamen en downloaden van de podcast via Groovalizacion Radio (FR/SP)

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?