Obatala zet ABBox op zijn kop

ABBaba Sissoko & Miguel "Angá" DiazObatala kwam gisteren hun laatste project voorstellen in de ABBox. Betere invités dan Baba Sissoko (de onnavolgbare talking drum master van Habib Koité) en Miguel "Angá" Diaz (conguero uit de Buena Vista Social Club stal) konden ze zich niet wensen! De combinatie van de vaste Obatala ploeg met — in mijn ogen — de twee strafste percussionisten uit Mali en Cuba is op zich al een natte droom. Wat geeft zoiets live in de gezellig kleine ABBox? Pure magie! Echt, de mannen speelden de sterren van de hemel in een indrukwekkende Belgisch-Malinees-Cubaanse jam-sessie. Ultimate respect to Simon Pleyzier op gitaar, Steven Van Gool op babybass en contrabas, Thomas De Prins op hammond en rhodes, Junior Mthombeni op conga, kleine percussie en zang, Kobe Proesmans op drum, Baba Sissoko op tamani (talking drum) en Miguel "Angá" Diaz op zijn zes conga's.

Als u levensbedreigende redenen had om er gisterenavond niet bij te zijn, haast u! Vanavond in de Vooruit (Gent) en morgen in het Zuiderpershuis (Antwerpen) kan de magie zich nogmaals voltrekken.

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
Ook wij zijn in de wolken over de samenwerking met Baba en Anga.Ik ben blij dat je ervan genoten hebt, je smaak nagaand op deze site doet mij dat enorm plezier.
Een eer boordevol schoon muziek!
gr
Kobe
kobe proesmans (website) | 9 november 2005
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?