Buritaca - Barawanié + La Limoncello - Equinox

BuritacaBuritaca (voorheen nog Buritaca 200) is een collectief van hoofdzakelijk Colombiaanse migranten die elkaar in Barcelona terugvonden. Deze Barawanié is een lekker old school klinkend mestizo album dat je zo terug meevoert naar de hoog­dagen van Sergent Garcia en Manu Chao zo ergens rond de eeuw­wisseling; niets op aan te merken dus en net zoals wij onze mestizo het liefst geserveerd krijgen. Mestizo-liefhebbers kunnen op 24 september hun hartje ophalen in Balen gezien Buritaca op de affiche van Fiesta Mundial prijkt.

www.kasbamusic.com | www.buritacaworldbeat.com

La LimoncelloLa Limoncello tapt uit een iets moderner vaatje; met hun mix van electro, dub, reggae en een streepje punkrock, levert deze band met Equinox een goed in het gehoor liggend tweede album af. Het hoesontwerp van het album had wat onder­ge­te­ken­de betreft best iets uitnodigender gemogen, maar dat is wellicht muggenzifterij. Muzikale voorsmaakjes vind je op hun myspace profiel.

www.lalimoncello.com | www.xmd.nl

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
Maandag erop is Buritaca te gast in Radio Taxi met een live set tussen 20 en 21u. Wil je erbij zijn, stuur dan een mailtje naar rad..@urgent.fm (er zijn 20 plaatsen).
Radio Taxi (website) | 19 september 2011
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?