Savana Station stelt nieuwe CD voor in Petrol

Savana StationWe zagen Savana Station afgelopen zomer nog van jetje geven op Cameleon festival, maar tussen de festivals door hebben de mannen ook wat zitten zweten in een studio want eind deze maand brengen ze hun nagelnieuwe CD Hubbub of City Streets uit. Ze presenteren het kleinood met het nodige lawaai in de vorm van een stomend concert in Petrol (Antwerpen) op 24 november.

Het is alweer van 2004 geleden dat dit multi-cultureel gezelschap met hun debuutplaat Clash op de proppen kwam en hiermee gelijk een mijlpaal zette in de belgische reggae-geschiedenis. Er zaten zelfs enkele radio hitjes tussen, waaronder Love is a jungle en Magical Lake. Benieuwd of hun eigentijdse "made in Antwerp" roots-reggae weer een plaatje oplevert om trots op te zijn... maar dat hoort u nog wel van ons ;-).

Update: blijkbaar hebben ze voor hun nieuw plaatje de italiaanse ska-boss Roy Paci weten te strikken. Momenteel kun je bij Carte Blanche (Radio 1) stemmen voor het nummer Mind the frequency met als uitvoerders "Savana Station + Roy Paci" — dat belooft! Nog dit: Savana Station staat op 7 december op de AB planken in het voorprogramma van Sergent Garcia.

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?