Shakira in Antwerpen

De aandachtige lezer had het misschien al gespot op onze concertkalender, en ook de rest willen we ons enthousiasme niet onthouden: Shakira komt naar België. Op 31 januari kan je de Colombiaanse schone gaan bewonderen in het Sportpaleis. Het spektakel is wel maar weggelegd voor de gefortuneerde liefhebber, want voor het goedkoopste ticketje moet je 110 € neerleggen. Ter vergelijking: voor de prijs van het duurste ticketje kan je drie dagen in het mekka van de wereldmuziek vertoeven...

Maar je steunt er (onrechtstreeks toch) wel het goede doel mee. Samen met de auteur Gabriel Garcia Marquez heeft Shakira immers een stichting opgericht die het lot van arme kinderen moet verbeteren. Het is de bedoeling om een aantal benefietoptredens te organiseren, maar Antwerpen is daar voorlopig nog niet bij. Het is trouwens niet het enige engagement van de diva, want ze is ook voorzitster van de Colombiaanse organisatie Pies Descalzos die zich ontfermt over jonge slachtoffers van geweld.

Ondanks de prijs hoeft ze zich wellicht geen zorgen te maken over de opkomst. Shakira moest dan wel de duimen leggen voor Gnarls Barkley, haar Hips don't lie werd toch maar mooi tweede in de Top 15 singles 2006 van iTunes België. En wie staat er op de derde plaats in het pantheon der hipheid van het belgische muzieklandschap: de schone jongens van Juanes! Colombia rules the Belgian airwaves. Wie had dat ooit gedacht. Wij natuurlijk, anders waren we nooit met deze blog begonnen :-).

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?