Couleur Café 2006 - in beeld

Couleur Café 2006Dat Couleur Café een kleurrijk festival is mag duidelijk zijn en dat heeft menig fotograaf begrepen. Onze Brusselse collega-bloggers van brussel.blogt.be hebben het evenement op de voet gevolgd en hebben heel wat fijne beeldjes vastgelegd. Een uitgebreide reportage inclusief voorbereidingen en backstage kiekjes krijgen we traditiegetrouw op de CC site voorgeschoteld. Zelfs uw tropicalidad.be reporter ter plaatse kon niet ontkomen aan het alziend oog van de huisfotograaf — wie kan me spotten op deze foto?

De zeventiende editie zit er alweer op, maar bij wijze van sentimentele laatste CC post (en daarna zwijgen we erover, beloofd) verwennen we u graag met wat beelden van een paar hoogtepunten en sterke visuele staaltjes. Hoezeer we ook ons best doen te omschrijven wat een Braziliaans ex-supermodel op een podium qua beeld oplevert... zoiets móet je gewoon zien ;-) (links). Persoonlijk hoogtepunt van vrijdag is ongetwijfeld Toumani Diabaté (rechts).

   

Als ik er zaterdag twee mag uitpikken zijn dat zonder twijfel Dub Incorporation (links) en de onnvolgbare en immer intrigerende Seun Kuti & Egypt 80 (rechts).

   

Visueel gezien stak Afrikali (links) er zondag met kop en schouders boven uit en zelden heb ik de grote tent op Couleur Café zo zien vollopen als bij Tracy Chapman (rechts).

   

[ Couleur Café 2006 coverage op tropicalidad.be | vrijdag | zaterdag | zondag | Brazilian connection | CC in beeld ]

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?