steamin' tropical radio

steamin' tropical radioDe slimmeriken onder jullie hadden het misschien al gemerkt: tropicalidad.be heeft zijn eigen radio! Niet het soort oubollige radio met frequenties die je niet kunt onthouden, antennes, oeverloos gezwets en irritante reclame. Nee, wel een hippe internet-player die een handvol door ons uitgekozen nummers speelt. Naast elk nummer vind je trouwens een icoontje ( link icoontje ) die de bijbehoorde post op tropicalidad.be naar boven tovert.

Waar je die radio vindt? Bovenaan recht elke pagina prijkt er een linkje "radio" of gewoon even hier klikken en je bent vertrokken. Aan de rechterkant op onze homepage vind je de playlist van het moment — hou 'm in de gaten voor verrassend en ongemeen interessant tropisch nief gerief... ¡disfruta la!

De nummers op de tropicalidad.be radio zijn tijdelijk beschikbare fragmenten van maximaal twee minuten die enkel als preview dienen en kunnen niet gedownload worden. De radio maakt gebruik van de Adobe Flash Player. Meer informatie vind je in onze F.A.Q.

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?