Michael Franti & Spearhead live + Salif Keita remixed

Naast onze eigen stomende radio valt er op het internet altijd wat interessant geluidsmateriaal te scoren. Vandaag twee tips:

Micheal FrantiMisschien is de reggae van Michael Franti & Spearhead niet pur-sang, maar wel van het betere soort. De blootvoetse rastaman trok gewapend met gitaar door de oorlogszones in het Midden-Oosten en kwam terug met Yell Fire!, een zwoele reggae-plaat met teksten die de nagel op de kop slaan. Afgelopen weekend stond hij voor de weide van Pukkelpop én die van Lowlands bij de noorderburen. 3voor12 was erbij een trakteert vriend en vijand met het integrale concert (RealPlayer). Yell Yeah!

Salif Ketia (Sfinks 2006)Salif Keita, de witte Malinees die naar mijn bescheiden menig het strafste concert op Sfinks dit jaar neerzette heeft al een vrij indrukwekkende discografie op zijn naam staan. Zijn faam reikt zelfs tot bij het clubbende volkje, inclusief DJ's en electronische muziekgoochelaars. Remixes zijn het logische gevolg en die zijn verzameld op Remixes from Mouffou. Van die plaat krijgen we deze week van soundroots.org één track: Madan (remixed by Gekko) (MP3). Merci, mannen.

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?