Bob Marley verfilmd

Bob MarleyNiemand minder dan Martin Scorcese heeft het plan opgevat om het leven van Bob Marley te verfilmen. De man die door sommigen als profeet en door de rest als een geniale muzikant wordt aanzien, zou 65 geworden zijn op 6 februari 2010. Maar een domme voetbalwonde bleek een tumor en werd hem fataal. Op diezelfde datum wil ook Scorcese zijn film de wereld in sturen. Veel is er nog niet bekend over het project, behalve dat de familie hun toestemming gegeven heeft en dat oudste zoon Ziggy Marley mee achter de productietafel plaatsneemt.

Bij Scorcese is het project alvast in goed handen. Hij regisseerde onder meer het impressionante No Direction Home: Bob Dylan en recent ook Shine a Light, een documentaire over de Rolling Stones. Wat verder graven in de catacomben van het net leert dat Sorcese ook verantwoordelijk was voor de (16 minuten lange) videoclip van Michael Jackson's Bad. Wie niet kan wachten, moet ondertussen zijn kopie van de documentaire Legend - The Best of Bob Marley and the Wailers nog maar eens afstoffen.

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
nog een ander icoon in de reggae , Lee’scratch’Perry ,heeft voortaan een film op zijn naam .Check zijn myspace voor alle details .
shakin' weld (website) | 1 april 2008
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?